Aquest cap de setmana es donava cita a Segòvia la 10ª Edició del 3D WIRE, festival internacional d’animació, videojocs i new media.

Part de l’equip de producció de Nina de l’espai, es va desplaçar fins a allí per a presentar en societat el recent projecte co-produït per Ángelgrafico i À Punt, i amb la col·laboració del IVAC – Instutit Valencià de Cultura.

Vam poder ser espectadors i partícips d’un gran nombre de xarrades i projeccions en les quals vam conèixer a diversos professionals del sector, dels quals esperem entaular llaços professionals i seguríssim una gran amistat. També ens retrobarem amb antics companys i amics, que sempre és una alegria tornar a veure.

El panorama actual ens deixava un molt bon sabor de boca, doncs vam poder veure destacables projectes tant del sector de l’animació com del videojoc, deixant el pavelló professional ben alt.

Des de Nina de l’espai donem les gràcies a l’organització i a tot l’equip del 3D WIRE per brindar-nos l’oportunitat de participar i pel bon acolliment que ens han donat. Un gran festival de consolidada trajectòria amb professionals a l’altura.

 

Posted by:Nena del espacio