Des de fa uns mesos, estem anunciant el pròxim llançament de la nostra sèrie Nina de l’espai. Hem anat mostrant i desvelant xicotets fragments del seu univers, però Nina de l’espai no és només una mini-sèrie d’animació musical, la seua projecció arriba a un desenvolupament 360º. Això que vol dir? Fonamentalment vol dir que, paral·lelament a la seua creació, hem desenvolupat un plantejament interactiu per a plataformes de comunicació diferents. El públic infantil podrà continuar gaudint d’estos breus fragments educatius i divertits amb Nina en qualsevol lloc i moment, mitjançant dispositius diversos com smartphones, tauletes, ordinadors, pissarres electròniques o smartTVs.

Pensem que, en l’actual era digital, on les noves tecnologies estan a l’avantguarda, l’entorn ideal de Nina de l’espai és, precisament, Internet, les xarxes socials, les apps mòbils, l’streaming, etc. D’esta manera, Nina i els seus amics, Pep, Mateu i Beti poden acompanyar-nos en qualsevol moment del dia, per passar la vesprada a casa o per oferir-nos la seua ajuda a la sala d’espera del pediatra, a l’hora de sopar o del bany. Gràcies a esta web, podràs accedir a un contingut educatiu i d’entreteniment molt variat, tant analògic com digital i interactiu.

Pròximament, podràs visualitzar en À punt l’emissió dels 52 capítols de la sèrie. A més a més, trobaràs una secció de joc interactius, desplegables per a imprimir a casa per a acolorir i retallar, extres per al mòbil i moltes novetats més que anirem presentant a poc a poc.

D’entre tot aquest material interactiu, cal destacar la creació d’un llibre-joc, on s’intercalen una sèrie de jocs educatius que ajuden a l’aprenentatge amb cada lectura. Una nova forma d’aprendre i llegir. Es pot visualitzar i descarregar de manera gratuïta per a dispositius mòbils i tauletes, tant IOS com Android. Ací podràs trobar més informació: www.juegolibro.com

Pares i mares! Estem segurs que Nina de l’espai formarà part de la vostra família molt prompte i esperem que l’acolliu amb la mateixa estima que nosaltres hem posat en el seu naixement. Prepareu-vos per passar bons moments plens de riures i cançons amb els nostres quatre amics tan especials com espacials. I, si et dediques a l’educació infantil i treballes amb xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys, hem desenvolupat material de suport amb contingut didàctic i d’entreteniment. Contacta amb Nina i forma part de l’equip més graciosament galàctic de l’Univers!

Posted by:Nena del espacio