Això que vegeu ací és Mimos, el planeta on viuen els nostres embogits i tendres personatges: Nina, Pep, Mateu i Beti. On canten, ballen i aprenen a viure junts i a riure, a riure molt i a ser feliços.

Planeta mimos nina de l'espai

Mimos no és el planeta més gran de la seua galàxia, una galàxia llunyana i propera a la vegada. És un planeta menudet, però molt acollidor amb el seu aire net i pur i la seua vegetació fresca i diversa. Beti té especial cura del planeta i el planeta té cura també de Beti. Els seus arbres són grans i proporcionen ombra en les estacions més càlides, i té un llac preciós amb l’aigua més transparent que et pugues imaginar. Quina meravella! Donen ganes d’anar a viure a Mimos i banyar-se en eixe llac!

Planeta mimos nina de l'espai

Anar en bicicleta és molt còmode, perquè el planeta és molt pla, quasi no té muntanyes, però les que n’hi ha són precioses. La nau-casa dels nostres amics està instal·lada en un prat molt verd. No hi ha res com estar a casa, però els nostres amics també viatjaran a altres planetes diferents. La teua casa la coneixes millor quan visites altres cases, altres mons, altres planetes… I la galàxia de Nina n’està ple! Per això, anirem parlant de tots ells per ací, perquè els pugues conéixer tu també!

Planeta mimos nina de l'espai Planeta mimos nina de l'espai

Posted by:Nena del espacio