Nina

Nina és una xiqueta de 4 anys, curiosa, bromista, entremaliada, alegre, una mica desordenada i a vegades descura les seues tasques. És aventurera i té molta imaginació. A causa de la seua curta edat, és una mica ingènua i la sorprenen totes les coses. Sempre intenta ajudar els seus amics i intenta aportar solucions als problemes, encara que a vegades això la fa ficar-se en petits embolics.

Porta un parell d’auriculars que utilitza per a comunicar-se amb els diferents planetes i per a controlar i dirigir la seua casa nau. El seu millor amic és Pep i viuen junts en la casa nau, i les seues personalitats es complementen, Nina és una mica desastre i mandrosa i Pep és tot el contrari: molt treballador i ordenat. Nina fa que Pep siga cada vegada més humà.

Pep

Pep era un robot domèstic que tenia la funció d’ocupar-se de Nina i de la casa. Un dia va tenir un curtcircuit que el va transformar i li va donar qualitats humanes. A l’origen, Pep no tènia sentiments, però pel fet d’estar amb Nina ha adquirit personalitat i sentiments humans que transmet a través de la pantalla de LED del seu pit.

És el millor amic de NINA, sempre intenta cuidar d’ella, l’obliga a complir les seues obligacions i, encara que no li agrada, sempre l’acompanya en les seues aventures. Pep ensenya coneixements teòrics a Nina i Nina ensenya Pep a experimentar aquests coneixements: a jugar, a córrer, a riure, a divertir-se i passar-ho bé

Pep és molt responsable, poregós i curiós. Per a funcionar utilitza energia solar. Disposa d’una sèrie de ginys que li serveixen per a ajudar Nina en les seues aventures. També pot transformar-se en diferents objectes (carret, helicòpter, tricicle, etc.).

Beti

És un ésser de procedència desconeguda i no se sap l’edat que té. Sota l’aparença de monstre beneit s’amaga un ser molt tendre i sensible, reflex dels diferents aspectes del planeta: harmonia, equilibri i relaxació. Beti els inculca els valors ecològics i de respecte al medi ambient. Es preocupa de la mateixa manera de les coses menudes (formigues, ocells, etc.) com de les coses grans (rius, muntanyes, etc.)

Beti és la mare de tots els éssers vius del planeta i els seus sentiments hi estan lligats. Sa casa és una cova a la vora del llac, on viu amb Mateu, que ha trobat en el seu pelatge una casa molt confortable.

Mateu

Mateu és un alienígena que ve d’un planeta llunyà de tribus guerreres i conqueridores. Per la seua manera irresponsable d’habitar el planeta, van esgotar tots els recursos i es van veure obligats a explorar i conquistar altres planetes. En un d’aquests viatges, Mateu va caure d’una de les naus i va anar a parar al planeta Mimos.

És una mica fanfarró i pagat de si mateix, i té una mica de mal geni. Però al mateix temps és una mica poregós i té una part tendra que molt poques vegades mostra. Viu molt a gust i calentet en el pelatge de Beti, per la qual cosa s’ha adaptat a la forma de vida del planeta Mimos i on, encara que no ho mostre, està content i és feliç.

És una bola menuda de color taronja, amb unes potes curtes, i els braços són aletes. Té una cueta al cap que li fa molta vergonya ensenyar, per això, quasi sempre porta barret i l’adapta a cadascuna de les situacions; no obstant això, no li importa que tots li vegen el cul. Aporta humor a la sèrie.