Mimos

4 habitants

A Mimos viuen els nostres 4 personatges principals. Aquest planeta té de tot: zones verdes, gronxadors, riu... i és on desenvolupen les seues tasques quotidianes i on comparteixen les aventures del dia a dia. Hi pots trobar la casa nau de Nina i Pep i la cova on viuen Beti i Mateu.

Monoko

17 habitants

Monoko és un planeta de praderies, arbres i només té dues estacions: la seca i la de pluges. Per això els seus habitants saben la importància de l’aigua, i saben administrar-la sempre d’una manera responsable.

Terra BIT

101 habitants

Terra Bit és el planeta amb el nivell tecnològic més alt de l’univers de Nina. Va ser colonitzat per una comunitat de robots i està ple de cables, ordinadors, aparells electrònics, etc.

Planet Park

1 habitant

El planeta Park és un espai verd ple de boscos, rius, llacs, animals en llibertat, parcs i zones d’esbarjo. Els xiquets i xiquetes de tota la galàxia viatgen a aquest planeta per jugar i córrer en les seues praderies verdes. En aquest planeta sempre és primavera.

Big City

+800.000 habitants

Big City és una gran ciutat amb molts edificis, automòbils, bicicletes, trens, parcs, etc., i amb molts habitants, que tenen una vida molt atrafegada, mai no tenen temps per a relaxar-se i sempre estan fent coses.

Xip Xap

1 habitant

El planeta Xip Xap és un planeta per a gaudir de l’aigua, la platja, el sol i un munt d’activitats i jocs aquàtics.

Ecs Ecs

1 habitants

El planeta Ecs Ecs està ple de fem, és famós per la seua contaminació i per la pudor que desprenen els seus fems. A aquest planeta arriba tot el fem de la galàxia per ser reciclada.

Zum Zum

+1.000.000 habitants

Zum Zum és un gran rusc famós en tota la galàxia per la mel exquisida que produeixen els éssers que l’habiten. L’interior és fofo i amb estructura de rusc. L’habiten una colònia d’abelles i el seu únic objectiu és treballar i recol·lectar la mel.